Bonprix.be – Voordelige Mode, schoenen en woonitems

- Expires:

0 Comments

success 100%
This offer has expired.
Promo:

Coupon Details

Korting bij Bonprix
Je kunt hier regelmatig een Bonprix kortingscode vinden, waarmee je profiteert van flink wat korting op schoenen, mode en accessoires. Wij van Kortingscode.nl proberen continu de nieuwste codes te verzamelen om te zorgen dat jij met de hoogste korting shoppen kunt! Op deze pagina zul je dan ook altijd de nieuwste kortingscode vinden.

Bonprix kortingscodes
Wekelijks komen er meerdere Bonprix kortingscodes online op deze pagina. Deze codes zijn vaak maar 1 of 2 dagen geldig. De Bonprix kortingscodes die wij regelmatig online hebben staan, geven je veelal recht op gratis verzending of 10% korting op de gehele collectie. De hoogste korting die we ooit hebben gehad was 20% korting op een artikel naar keuze. Met het gebruik van een kortingscode krijg je al snel tussen de 5 en 10 euro korting op kleding of schoenen. Een gratis verzending kortingscode Bonprix komt daarnaast ook regelmatig voor, we krijgen deze code zo rond de 1 tot 2 keer per week binnen.

Staat er geen Bonprix actiecode online? Wacht een paar dagen totdat er weer een nieuwe code online staat of lees onze tips hieronder!

Extra korting Bonprix
Doordat er niet altijd een kortingscode Bonprix actief zal zijn, is het ook goed om te weten hoe je korting kunt krijgen zonder een code. Hieronder vind je een overzicht met tips voor extra Bonprix online korting.

Gratis verzending code
Meld je aan voor de Bonprix nieuwsbrief, op deze manier krijg je direct een Bonprix gratis verzenden kortingscode voor eenmalig gratis levering. De voorwaarde is dat je een bestelwaarde hebt van minimaal 29 euro. Je hebt dan 30 dagen de tijd om een bestelling te plaatsen. Bovendien houdt de nieuwsbrief je ook direct op de hoogte van alle actuele kortingscodes, acties en de leukste aanbiedingen.

Bonprix sale
In de Bonprix sale vind je kleding, bikini’s, galajurken en accessoires met tot wel 60% korting. Het aanbod is afhankelijk per seizoen. Wil je niet meer dan €10 uitgeven? Bonprix heeft op de sale pagina voor dameskleding en badmode alle producten tot een tientje voor je samengebracht. Superhandig en een makkelijke manier om korting bij elkaar te sprokkelen. Zo scoor je bijvoorbeeld een Bonprix badpak voor slechts 10 euro!

Winacties en events
Regelmatig worden er winacties gehouden, schrijf je in en maak kans op €50 shoptegoed of tegoedbonnen. Daarnaast zijn er jaarlijks meerdere events waar Bonprix aan meedoet. Zo kun je elk jaar in november, op de dag na Thanksgiving, veel korting verwachten tijdens de Bonprix Black Friday Sale.

Gratis catalogus
Bestel de gratis Bonprix catalogus zodat je alles op je gemak kunt bekijken. In de catalogus vind je de leukste kleding, die je daarna uiteraard met een Bonprix kortingscode heel voordelig kan kopen.

Gratis retourneren
Heb je iets besteld dat toch niet helemaal bevalt? Geen probleem, een Bonprix retour is namelijk helemaal gratis als je slechts een gedeelte van je bestelling terugstuurt.

Hopelijk heb je zo genoeg tips voorhanden om veel Bonprix korting te scoren. En zoals je nu weet – kijk altijd even hier op Kortingscode.nl voor de meest actuele Bonprix kortingscode 2017!

Register

Complete the fields below to become a member.
  1. Strength indicator
    Hint: The password should be at least seven characters long. To make it stronger, use upper and lower case letters, numbers and symbols like ! " ? $ % ^ & ).

Leave a Reply